Een advocaat raadplegen

Wanneer u behoefte heeft aan juridisch advies of rechtsbijstand, neemt u contact op met Juresta. Op basis van de door u verstrekte informatie verwijzen wij u door naar een van onze advocaten in uw omgeving. Wilt u een advies over een contract dat u moet sluiten? Wilt u uw eigen contracten eens op juistheid laten controleren? Heeft u een geschil met de overheid? Of wordt u zelf om welke reden dan ook gedagvaard? U kunt binnen enkele uren aanschuiven bij een van onze advocaten en bent bovendien verzekerd van een gunstig uurtarief.

Kostenbeheersing

Wij adviseren en verwijzen u door en zorgen, gedurende de behandeling van uw zaak, voor kostenbeheersing. Voor de uren die uw advocaat aan uw zaak besteedt, per cluster beperkt tot tien uur, geeft u vooraf toestemming. Dat geldt ook voor de kosten die uw advocaat in uw zaak moet maken. U houdt uw budget gedurende de behandeling zelf in de hand.

Gaat u akkoord dan worden de kosten vooraf in rekening gebracht en krijgt de advocaat via Juresta toestemming de geaccordeerde werkzaamheden te behandelen. Op deze wijze monitoren wij uw uitgaven en wel zodanig dat u niet achteraf wordt geconfronteerd met een onaangenaam hoge advocatendeclaratie. Zodra uw zaak is afgewikkeld, controleert onze afdeling Autorisaties de declaraties van uw advocaat. Na deze eindcontrole ontvangt u een eindafrekening.

Lees verder of vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.