Deskundige rechtshulp en professioneel juridisch advies

Zaken doen brengt in toenemende mate risico's en juridische vraagstukken met zich mee. De bij Juresta aangesloten advocaten verlenen rechtsbijstand en verstrekken advies op elk juridisch vlak. Zij verkennen de wetgeving, analyseren uw positie aan de hand van jurisprudentie, geven u deskundig advies en staan u bij in procedures.

Advocaten voor de zakelijke markt

Sinds de introductie van de advocatenovereenkomst in 1997 heeft Juresta een landelijk netwerk van deskundige advocatenkantoren opgebouwd. Op basis van deze samenwerking is de behandeling van al uw juridische kwesties bij Juresta in goede handen. In een tijd waarin jurdische vraagstukken de dagelijkse gang van zaken sterk beïnvloeden, is een professionele jurdisch adviseur onmisbaar.

Lees verder over de werkwijze of vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.