Rechtsgebieden

Voor nagenoeg alle rechtsgebieden kunt u terecht bij de bij ons aangesloten advocaten. Zowel bij kwesties in de zakelijke als in de privésfeer.

Zakelijke kwesties

Een geschil met uw werknemer, een huur-of aansprakelijkheidskwestie, vragen over uw contracten of overeenkomsten? Onze advocaten beschikken over een brede kennis van het Nederlands recht.

Persoonlijke kwesties

Het kan natuurlijk zijn dat u te maken krijgt met vraagstukken in de persoonlijke sfeer van uzelf of van een werknemer, bijvoorbeeld een echtscheiding, een erfenis of een geschil met de plaatselijke overheid. Onze advocaten beschikken ook over de juiste kennis op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht of bestuursrecht.

Mediation

Voor zowel uw zakelijke als persoonlijke kwesties kunt u gebruik maken van een mediator. Een mediator bemiddelt in een kwestie tussen partijen. Uiteraard dienen de partijen vooraf in te stemmen met mediation. Meerdere van onze advocaten zijn NMI-gecertificeerde mediators.

Lees verder over de voordelen van de advocatenovereenkomst of vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.