Branchevoorwaarden

De verschillende branches kenmerken zich onder andere door soortgelijke werkzaamheden, gebruiken en afspraken. Voor meer dan 50 bedrijfsbranches ontwikkelden wij de afgelopen 20 jaar branchegerichte voorwaarden. Met deze voorwaarden legt u de gebruikelijkste afspraken tussen u en uw klanten vast.

Branchevoorwaarden altijd actueel

Deze branchevoorwaarden worden jaarlijks door onze juristen getoetst aan actuele wet- en regelgeving en gecontroleerd op wijzigingen in uw branche. Indien de vastgestelde wijzigingen dit noodzakelijk maken, worden er updates van de branchevoorwaarden vervaardigd, zodat de voorwaarden die wij leveren altijd geheel actueel zijn.

Vervaardigen en leveren van voorwaarden

Wij adviseren u graag over de meest geschikte voorwaarden voor uw bedrijf. U ontvangt een totaalpakket waarmee u uw algemene voorwaarden eenvoudig kunt implementeren in uw bedrijfsactiviteiten en toepasselijk kunt maken op uw transacties. Tevens leveren wij de benodigdheden aan om uw voorwaarden te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Onderhoudscontract branchegerichte voorwaarden

Branchegerichte voorwaarden worden door onze juristen jaarlijks beoordeeld op noodzakelijke aanpassingen aan de hand van relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en nieuwe inzichten. Indien nodig, passen zij de voorwaarden aan. Daarnaast beoordelen onze juristen aan de hand van een door u ingevulde vragenlijst of de voorwaarden nog voldoende aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten en werkwijze. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van actuele voorwaarden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of meer informatie aan.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.