Maatwerkvoorwaarden

Een bedrijfsvoering kan zo complex zijn of dermate afwijkend van gangbare bedrijfsactiviteiten, dat branchevoorwaarden niet voldoen. In deze gevallen vervaardigen onze juristen algemene voorwaarden op maat voor uw organisatie, die voldoen aan de eisen die de bedrijfsvoering daaraan stelt. Vaak gaat dit samen met het vervaardigen van bijpassende overeenkomsten, of een advies over en controle van bestaande overeenkomsten.

Maatwerk voor uw specifieke bedrijfsactiviteiten

Onze juristen inventariseren en analyseren uw bedrijfsactiviteiten. De algemene voorwaarden worden vervaardigd op basis van de specifieke eisen die uw branche u oplegt, uw eigen bedrijfsvoering en eventueel uw aanvullende eisen en wensen. Wanneer u maatwerkvoorwaarden laat vervaardigen, weet u zeker dat ze exact bij uw organisatie passen.

Vervaardigen en leveren van voorwaarden

Wij adviseren u graag over de meest geschikte voorwaarden voor uw bedrijf. U ontvangt een totaalpakket waarmee u uw algemene voorwaarden eenvoudig kunt implementeren in uw bedrijfsactiviteiten en toepasselijk kunt maken op uw transacties. Tevens leveren wij de benodigdheden aan om uw voorwaarden te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Onderhoudscontract maatwerk algemene voorwaarden

Tegen een vast bedrag per jaar beoordelen onze juristen jaarlijks of uw algemene voorwaarden toe zijn aan een update. Zij baseren zich daarbij op de actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie en nieuwe (juridische) inzichten en informeren u over hun bevindingen. Indien nodig, passen zij de algemene voorwaarden bovendien voor u aan.

Indien er (daarnaast) sprake is van overige omstandigheden die een aanpassing van uw voorwaarden noodzakelijk maakt - bijvoorbeeld wijzigingen in uw bedrijfsactiviteiten of werkwijze - kunnen onze juristen tevens deze aanpassingen voor u verzorgen. Het onderhoudscontract geeft u dan recht op een korting van 20% op ons gebruikelijke uurtarief. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van actuele voorwaarden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of meer informatie aan.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.