Vertalen van voorwaarden

Met vertaalde algemene voorwaarden of overeenkomsten schept u, al in het offertestadium, duidelijkheid bij uw klanten in het buitenland.

De juiste vertaling

Wanneer u zakendoet in meerdere landen, is het zelfs van belang om diverse vertalingen te laten maken. Uw klanten moeten tenslotte volledig op de hoogte zijn van uw voorwaarden en overeenkomsten. De door ons geleverde vertalingen zijn vervaardigd door beëdigde vertalers, die vertalen naar hun moedertaal en bekend zijn met de juridische terminologie. Op deze wijze bent u verzekerd van juridisch correcte vertalingen van uw voorwaarden of overeenkomsten. Vertalingen zijn mogelijk in iedere denkbare taal.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over het vertalen van voorwaarden of overeenkomsten.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.