Intake van uw incasso-opdracht

Bij alle incassozaken, zowel in binnen- als in buitenland, is het intakeproces een essentieel onderdeel. Dus ook bij het in behandeling nemen van uw internationale incasso-opdracht voert onze afdeling Intake een grondige dossiercontrole uit op de aanwezigheid van relevante stukken (bijvoorbeeld offertes, overeenkomsten, facturen, herinneringen en aanmaningen). Die vormen de basis van de verdere behandeling van uw incasso-opdracht.

Sommatieproces

Binnen 24 uur na de inbehandelingname van uw opdracht versturen wij de eerste sommatiebrief, bij voorkeur in de taal van uw debiteur. Is er na de eerste poging geen betaling ontvangen of ten minste contact geweest, dan versturen wij een tweede en tevens laatste sommatiebrief. Als de debiteur dan nog steeds niet betaalt, wordt uw incassodossier overgedragen aan onze afdeling Incasso. Lees verder over het verloop van de incassoprocedure of waarom Juresta de geschikte incassopartner voor u is.

Vraag meer informatie aan of maak vrijblijvend een afspraak over onze internationale incassomogelijkheden.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.