Verloop gerechtelijke fase

De advocaat bespreekt de gang van zaken regelmatig met u. Gerechtelijke stukken worden altijd in concept aan u voorgelegd voordat deze naar de rechtbank worden verstuurd. Tijdens zittingen bij de rechtbank wordt u altijd door de advocaat vertegenwoordigd.

Executiemaatregelen na een vonnis

Als uw debiteur door de rechter wordt veroordeeld tot betaling, maar hier niet aan voldoet, begeleidt uw advocaat het executietraject. Voor de uitvoering hiervan hebben wij afspraken gemaakt met landelijk werkzame gerechtsdeurwaarderskantoren. De keuze voor deze gerechtsdeurwaarders is op basis van strenge selectiecriteria tot stand gekomen. Uw advocaat bewaakt de ambtshandelingen van de deurwaarders, waardoor u uw vaste aanspreekpunt behoudt. Lees verder waarom Juresta de geschikte incassopartner voor u is.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak voor advies op maat.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.