incasso Utrecht

Incasseren in Utrecht en omstreken

Ontevredenheid, een dreigend faillissement, niet kunnen of willen betalen. Het zijn slechts enkele redenen waarom betaling van uw factuur uitblijft. Maar wat doet u als na veel bellen, herinneren en aanmanen nog steeds niet betaald is?

Zowel in de buitengerechtelijke als de gerechtelijke fase behandelen wij uw vordering, in Utrecht of landelijk, op maat. Het incasseren van uw vordering staat voorop, maar bij voorkeur proberen wij een gerechtelijke procedure te voorkomen.

Waarom Juresta voor uw incasso-opdrachten

Inmiddels kunnen wij ons beroepen op twintig jaar ervaring met incassozaken voor ondernemers. Incassozaken die wij te allen tijde op een juridische verantwoorde manier aanpakken. Dankzij onze deskundige medewerkers en structurele samenwerking met gespecialiseerde advocaten kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit in de behandeling van uw incasso’s.

Lees meer over de behandeling van uw incasso-opdracht of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.