Waarom Juresta voor uw incasso-opdracht

Juresta werkt sinds 1990 samen met advocaten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van incassozaken. Hierdoor is de kwaliteit van de behandeling van uw incasso-opdrachten gewaarborgd. De werking van de incasso-overeenkomst neemt met zich mee dat Juresta er, net als u, belang bij heeft geen ondoordachte stappen te ondernemen, waardoor u er verzekerd van bent dat wij uitsluitend vanuit uw perceptie en belang handelen.

Inmiddels kunnen wij ons beroepen op bijna 25 jaar ervaring met incassozaken voor het bedrijfsleven. Incassozaken die wij te allen tijde op een juridisch verantwoorde manier aanpakken. Door ons al die jaren te richten op de zakelijke markt zijn wij volledig op de hoogte van de gebruiken en gewoontes in alle branches.

Voordelen op een rij

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak voor advies op maat.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.