Onbetaalde factuur incasseren in Nederland

Ontevredenheid, een dreigend faillissement, niet kunnen of willen betalen. Het zijn slechts enkele redenen waarom uw factuur onbetaald uitblijft. Door dit soort onbetaalde facturen moet u veel tijd steken in uw debiteurenbeheer. Maar wat doet u als na veel bellen, herinneren en aanmanen nog steeds niet betaald is? Zowel in de buitengerechtelijke als in de gerechtelijke fase behandelen wij uw incasso op maat. Het incasseren van uw vordering staat voorop, maar bij voorkeur proberen wij een gerechtelijke incassoprocedure te voorkomen.

Behandeling van uw incasso-opdracht

Wanneer wij uw onbetaalde factuur in behandeling nemen, controleert onze afdeling Intake uw dossier op de aanwezigheid van relevante stukken. Denkt u hierbij aan offertes, contracten, uw algemene voorwaarden en facturen. Een zorgvuldig intakeproces vormt de basis voor de verdere behandeling van iedere incasso-opdracht. Lees verder over onze buitengerechtelijke behandeling en de gerechtelijke fase.

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.