Juresta is een professionele juridische organisatie.

Juresta creditmanagement & Juresta legalmanagement staan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij op het gebied van incasso’s, rechtsbijstand, algemene voorwaarden en overeenkomsten.

Juresta richt zich sinds 1990 op de incassodienstverlening voor het Nederlandse bedrijfsleven. In de behandeling van incassozaken, zowel in Nederland als in het buitenland, staan wij voor maatwerk, kwaliteit en een juridisch verantwoorde aanpak. Daarnaast zijn wij de specialist voor het vervaardigen van uw algemene voorwaarden en overeenkomsten.

Daarnaast biedt Juresta de zakelijke markt op laagdrempelige wijze toegang tot rechtsbijstand en juridisch advies middels ons landelijke netwerk van advocatenkantoren.

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.