Overeenkomsten

Het is zeer belangrijk om de afspraken die u met uw klant maakt schriftelijk vast te leggen. Als gevolg van wettelijke bepalingen kunnen niet alle aspecten van de gemaakte afspraken in de algemene voorwaarden worden opgenomen. Denkt u hierbij aan essentiële afspraken over bijvoorbeeld prijsstellingen, bijzondere leveringsaspecten, afwijkende garantiebepalingen en opzegtermijnen, de formalisering van de contractpartijen en hun bevoegde bestuurders, maar ook de toepasselijkheid van uw algemene voorwaarden. Dit soort kernafspraken legt u vast in een overeenkomst.

Overeenkomsten op maat

Onze juristen vervaardigen alle soorten overeenkomsten op maat. Dat zijn bijvoorbeeld overeenkomsten met betrekking tot koop en verkoop, huur en verhuur, leaseovereenkomsten, maar ook arbeidsovereenkomsten en contracten die toezien op de levering van specifieke diensten. Op basis van uw bedrijfsactiviteiten en wensen worden de overeenkomsten deskundig vervaardigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of meer informatie aan.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.