Sponsoring

Hoofdsponsor van Het Wintercircus in Apeldoorn

In 2008 waren wij als hoofdsponsor voor het 13e jaar betrokken bij het Wintercircus. "Circusdirecteur" is Wim Zomer. Het circus heeft in Apeldoorn in december en januari zijn voorstellingen. Het jaarlijkse hoogtepunt voor ons was de uitreiking van de Juresta-bokaal. De publieksprijs voor de beste circusact.

incidentele sponsoring/ fondsenwerving

Voor het nieuwe Radboud Kinderziekenhuis in Nijmegen organiseerden wij zelf in de laatste maanden van 2002 en begin 2003 een grootse fondsenwervingscampagne. Dit deden wij voor een belangrijk deel in samenwerking met basisscholen. In totaal hebben wij ruim 92.500 euro opgehaald! Het geld was nodig om het ziekenhuis kindvriendelijker in te richten.

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.