Effectief incasseren bij wanbetalers

Ontevredenheid, een dreigend faillissement, niet kunnen of willen betalen. Het zijn slechts enkele redenen waarom betaling van uw factuur uitblijft. Door dit soort wanbetalingen moet u veel tijd steken in uw debiteurenbeheer. Maar wat doet u als na veel bellen, herinneren en aanmanen uw wanbetaler nog steeds niet betaald? Zowel in de buitengerechtelijke als in de gerechtelijke fase behandelen wij uw incasso op maat. Het incasseren van uw vordering staat voorop, maar bij voorkeur proberen wij een gerechtelijke incassoprocedure te voorkomen.

Behandeling van uw incasso-opdracht

Wanneer wij uw incasso-opdracht in behandeling nemen, controleert onze afdeling Intake uw dossier op de aanwezigheid van relevante stukken. Denkt u hierbij aan offertes, contracten, uw algemene voorwaarden en facturen. Een zorgvuldig intakeproces vormt de basis voor de verdere behandeling van iedere incasso-opdracht. Lees verder over onze buitengerechtelijke behandeling en de gerechtelijke fase.

vrijblijvend meer informatie aanvragen

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.