Algemene voorwaarden en overeenkomsten

Een overeenkomst bevat de kernafspraken tussen de partijen. Afspraken die zich moeilijk leesbaar laten samenvatten in een overeenkomst, kunnen beter worden vastgelegd in de vorm van algemene voorwaarden.

Branchevoorwaarden

Wij beheren een database van meer dan vijftig soorten standaard branchegerichte voorwaarden. Met branchevoorwaarden legt u de gebruikelijkste afspraken tussen u en uw klanten vast. Lees meer over branchevoorwaarden.

Maatwerkvoorwaarden

Een bedrijfsvoering kan zo complex zijn of dermate afwijkend van gangbare bedrijfsactiviteiten, dat branchevoorwaarden niet voldoen. In deze specifieke gevallen vervaardigen onze juristen maatwerk algemene voorwaarden, die voldoen aan alle eisen die de bedrijfsvoering er aan stelt. Lees meer over maatwerkvoorwaarden.

Overeenkomsten

Het is van belang dat de inhoud van uw overeenkomsten volledig is. Onze juristen controleren uw overeenkomsten, adviseren u over verbeterpunten of vervaardigen geheel nieuwe contracten. Lees meer over overeenkomsten.

Vraag vrijblijvend een offerte algemene voorwaarden of overeenkomsten aan of meer informatie aan.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.