Overeenkomsten.

Overeenkomsten, voor uw afspraken op maat. 

Het is van groot belang om de afspraken die u met uw klant maakt schriftelijk vast te leggen. Als gevolg van wettelijke bepalingen kunnen niet alle aspecten van de gemaakte afspraken in de algemene voorwaarden worden opgenomen. Denkt u hierbij aan essentiële afspraken over bijvoorbeeld prijzen, bijzondere leveringsaspecten, afwijkende garantiebepalingen en opzegtermijnen, de formalisering van de contractpartijen en hun bevoegde bestuurders, maar ook de toepasselijkheid van uw algemene voorwaarden. Dit soort kernafspraken legt u vast in een overeenkomst.

Werkwijze

Onze juristen vervaardigen alle soorten overeenkomsten op maat. Dat zijn bijvoorbeeld overeenkomsten met betrekking tot koop en verkoop, huur en verhuur, leaseovereenkomsten, maar ook arbeidsovereenkomsten en contracten die toezien op de levering van specifieke diensten. Op basis van uw bedrijfsactiviteiten en wensen worden de overeenkomsten deskundig vervaardigd.
Voordat onze juristen voor u aan de slag gaan worden uw wensen en eisen, maar ook bedrijfsactiviteiten, zorgvuldig bekeken en met u besproken. Ook kunnen wij uw bestaande overeenkomsten toetsen en indien nodig aanpassen. 

Kosten

De kosten voor het vervaardigen van een overeenkomst zijn onder meer afhankelijk van het soort overeenkomsten. En of wij volledig nieuwe overeenkomsten voor u vervaardigen of uw overeenkomst bijvoorbeeld toetsen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

Waarom Juresta

  • advies over de best passende overeenkomst voor uw organisatie
  • altijd een overeenkomst op maat vervaardigd
  • vaste jurist voor uw opdracht
  • wij kunnen uw bestaande overeenkomsten ook toetsen of vertalen

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!