Incasseren in het buitenland

Debiteuren in het buitenland kunnen extra lastig zijn, want u heeft te maken met een andere taal, cultuur en wetgeving en mogelijk met afwijkende betalingsgewoontes. De risico's zijn hierdoor groter dan bij debiteuren in eigen land. Kennis over incasseren in het buitenland is in deze gevallen belangrijk.

Internationale incassoprocedure

Met onze jarenlange internationale incasso-ervaring zijn wij in staat voor ieder land de meest geschikte incassoprocedure te selecteren. Ook wanneer wij samenwerken met een advocaat of incassopartner uit het buitenland, behoudt u uw aanspreekpunt bij Juresta. Uw vaste behandelaar bewaakt de voortgang van de incassoprocedure, begeleidt vanuit Nederland de rechtsmaatregelen en neemt een eventuele taalbarrière weg. Lees verder over de behandeling van uw incasso-opdracht in het buitenland.

Vraag meer informatie aan of maak vrijblijvend een afspraak voor onze internationale incassomogelijkheden.

Vrijblijvend meer informatie

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens achter. Daarnaast verzamelen en verwerken wij gegevens indien u gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij hechten veel waarde aan het aspect privacy en informeren u graag nader. Lees meer over dit onderwerp in onze privacy- en cookieverklaring.